Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Tuná si můžete rýpat do sytosti včera, IDnes i zítra. No, a pokud by se vám po cenzorovi stýskalo a potřebovala byste pohotově a zčerstva promazat, nemusíte se vracet domů, stačí zaskočit rýpnout na Hlody za odborníkem, osumašedesátníkem, srpnovým soudruhem potápěčem a továrníkem Paulczyňským a tam sa hukáže. :-)

4 0
možnosti
AK

...promazaně zašedlá diskuze úterních Hlodů středečních, ZDE:

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140415_405746_blogidnes

2 0
možnosti
Foto

:-)my si Vás tady taky pohlídáme8-o;-Dtak vítejte ;-)

2 0
možnosti
Foto

Vítejte a nebojte se. Tak daleko s demokracií ani v Čechách nejsme, abyste se nedostala do konfliktu se zdejšími mocnými. Ani oni nemají rádi kritiku do vlastních řad. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Paně božie, a to stě prišli sem!? 8-o No, uvidím, čo sa dá s vami robiť. :-)

3 0
možnosti
FF

F15i10l84i71p 32F55u79c80h64s

16. 4. 2014 23:47

Adriano, vítejte!

Vidím, že se slovenštinou ještě hodně zápasíte, nejspíš nebudete rodilá Slovenka, že? Pokud byste se v ní chtěla zdokonalit, doporučuji Vám  k přečtení blogy našeho zdejšího experta na slovenštinu, pana Víta Kovandy. R^ Zde máte odkaz na jeho poslední blog:

http://kovanda.blog.idnes.cz/c/404676/Nemocny-blogier.html

Budete-li chtít s čímkoliv poradit, vůbec se nebojte ho oslovit. Pan Kovanda je velice vstřícný a ochotný, obzvláště vůči začátečníkům, jako jste Vy.

Dobrou noc, Adriano.

F.F.

5 2
možnosti
Foto

Filip, toto je něvyžádaná reklama, zaněchajtě tějto činnosti a prípadně upretě svoju reklamnú priezeň na svoju mamičku nápovedku, áno?

4 0
možnosti

:-) Vítejte, slovensky píšících blogerů zde moc není a nový bloger se sem jednoduše vejde. Akorát, co se týče cenzury Sme. sk a idnes.cz  není to trošku z bláta do louže? Já měla naopak pocit, že na sme.sk je větší svoboda. No uvidíme. Budu se těšit na vaše další glosy.

5 0
možnosti
PP

Ne, že bych tu rád neviděl a nečetl novou krev, ale stran cenzury jste si zde moc nepomohla .... navyše ak chce táto redakcia v letě napodobiť sme....

Držím palce.

4 0
možnosti
MJ

Hezkou noc.

Vítám Vás. Blogeři se na každém novinářkém serveru potýkají se svými subjektivními pocity a názory (objektivní být nemůžou, neb obhajují sami sebe a vidí svou osobu) na postoj adminů. Můj názor je, že admini nemají jednoduchou pozici. Za sebe můžu dodat, že doufám, že zde nebudete slepě Ideologická.

1 0
možnosti
MJ

Ve Vídni mám sestřičku. Pracuje na vídeňské radnici.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 457x
Trochu irónie a sarkazmu ešte nikoho nezabilo ;-)